My horeca leverancier is een groothandel in groente & fruit en vlees. Met ervaring voor grootverbruik.

Met zorgvuldig geselecteerde vers leveranciers wordt intensief samengewerkt. Kwaliteit, compleet assortiment, scherpe prijzen, service en klantgerichtheid. Dat zijn de ingrediënten waarmee MY Horeca Leverancier zich op de markt weet te onderscheiden. Onze afnemers zijn ook zeer divers en bevinden zich in alle opzichten van de horeca, grootverbruikers en bedrijvenmarkt.

Wij hebben een groot passie en wij vinden het belangrijk dat onze klanten kwalitatief de beste producten krijgen. Dankzij onze grote netwerk en ervaring zijn wij in staat om dit te realiseren, door dagelijkse inkoop is onze kwaliteit gewaarborgd en d.m.v. een breed netwerk van gekwalificeerde leveranciers, kunnen wij u de beste producten leveren.

Wij maken duidelijke afspraken met onze klanten. Daarom willen wij graag met elke nieuwe klant een persoonlijk gesprek, waarin we de toekomstige samenwerking en de wensen van de klant kunnen bespreken. Zoals bijvoorbeeld het aantal bestellingen, het tijdstip van levering en het aantal bezorgmomenten.

Wij staan bekend om onze uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en service. Onze producten zijn dagvers. We hebben een snelle levering en zijn 24/7 bereikbaar. Als de klant een bestelling is vergeten of snel door zijn voorraad is, kunnen wij diezelfde dag bezorgen.
Om onze klanten optimaal van dienst te kunnen zijn, staan wij 24/7, 6 dagen per week voor u klaar!

Wij houden van simpel, snel en efficiënt werken. De klant ziet dit ook terug in onze klantencontact en de snelle levering.

De klant geeft de bestelling en de gewenste tijd door en wij levert zo snel mogelijk, zo simpel! Daarom zien wij u niet als een klant maar als partner.