MY Horeca Leverancier is een betrouwbare kwaliteitsleverancier van groenten & fruit en vlees aan horeca, instellingen en grootverbruikers.

MY Horeca Leverancier staat voor kwaliteit, service en flexibiliteit. Hebt u ’s avonds besteld, dan leveren wij uw bestelling met onze bestelbussen de volgende dag bij u af.

Wij maken duidelijke afspraken met onze klanten. Daarom willen wij graag met elke nieuwe klant een persoonlijk gesprek, waarin we de toekomstige samenwerking kunnen bespreken, waaronder bestellingen op de gewenste dag en tijdstip afgeleverd wordt.

Wij staan bekend om onze uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en service. Onze producten zijn dagvers. We hebben een snelle levering en zijn 24/7 bereikbaar. Als de klant een bestelling is vergeten of snel door zijn voorraad is, kunnen wij diezelfde dag nog bezorgen. Om onze klanten optimaal van dienst te kunnen zijn, staan wij 24/7, 6 Dagen per week klaar voor onze klanten!

Wij houden van simpel, snel en efficiënt werken. De klant ziet dit ook terug in onze klantencontact en de snelle levering.